Our relationship with Wates Construction goes back several years, so when they asked us to help expand one of our existing multi-storey installations at their Leeds City College site, they knew with certainty that we could deliver.

Wates Leeds AV Danzer

We added two further units to the existing three-storey set-up, siting them behind the existing decked viewing platform we’d originally installed, creating a large open-plan office space with no pillars.

The design team used the roof beam to provide added support which enabled them to remove the internal posts and deliver the open, functional space that Wates required.

Wates Leeds AV Danzer

Thanks to the modular nature of our units and the skill of our installation team, we were able to do this quickly and efficiently, at low-cost and with minimal disruption to the operation of the site.

The new units have expanded the welfare space for the team working on site which now includes office space, storage, WCs and areas for the team to eat and relax.

Wates Leeds AV Danzer

The Leeds City College site is a practical example of how, when customer’s needs evolve, our installations can be simply adapted to provide a low-cost solution.